Üdvözöllek, Idegen!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!

Windows 10

szerkesztette ezt: October 14 itt: Beszélgetés

Eljött a Win 10 utolsó napja, de ez nem jelenti azt, hogy az ilyennel rendelkező számítógépeknek egyszerűen annyi.

Csak majdnem. És most még egyébként is minden "menthető".

A plusz egy évért rá kell kattintani az Eszköz hozzáadása a kiterjesztett biztonsági frissítések fogadásához opcióra.

Itt rá kell kattintani az Eszköz hozzáadása gombra, és kész is vagyunk.

De ez csak egy éves megoldás.

Bővebben:
https://infostart.hu/tudomany/tech/2025/10/14/windows-10-csak-felig-igaz-a-remhir

Vagy vársz amíg megérkezik:
imagefriss-t-s" alt="" title="" />

• szerkesztette ezt: October 14

Megjött a frissítés 2026.okt 13-ig frankó

1
    Win10-friss-1
    2
    Win10-friss-2
    3
    Win10-friss-3

• köszi az infókat :D

• Köszi az infót @Refleksz!
    Azt fontos azonban megjegyezni, hogy helyi fiókkal ez nem működik, tehát szükséges egy Microsoft fiókot használni előtte.

• helyi fiókkal nem megy, de ha van microsoft fiókod belépsz és igényled amit kell azonban utána azzal kell használd továbbá, azzal kell bejelentkezz mikor bekapcsolod stb, át kell állni online fiókra magyarán

• Így van. Ez a rettenetes szigor megint csak egy felesleges rémületkeltés volt a Microsoft részéről.

• win 11 alapból online fiókkal használható, állítólag kigyomlálták a megkerülős módszereket is, nem tudom mennyire igaz de gyanús hogy igen

• https://cultura-informatica.com/tutoriales/esta-es-la-unica-forma-oficial-de-instalar-windows-11-con-cuenta-local-y-sin-internet/ Még nem próbáltam, ma találtam, töröld a hsz-t, ha hülyeség szerinted.
    "Végül ez a hivatalos módszer csak a Windows 11 Pro verziójában érhető el, ezért a Home verzió nem fér hozzá a "Beállítás munkához vagy iskolához" opcióhoz."

• szerkesztette ezt: 4:16PM

4 napos a videó ez még szerintem működik, hogy meddig ki tudja? :D illetve ha már microsoft fiókkal megcsináltad hozzá adhatsz egy helyi offline fiókot ,beállítod adminisztrátornak és azzal lépsz be azután, az is egy megoldás. Egy kínlódás ez a microsoft fiókra való kényszerítés...

• szerkesztette ezt: 4:39PM

Igen, szimpla zsarolás. Az asztalin win10-ről MS fiókkal frissítettem rá, mert ott fiókkal volt belépve a fiam.
    Most jön meg egy Surface, majd azon gyakorolok 11-eset hivatalos támotaottsággal.
    Van még 2 nem támogatott laptopom, egyik őslelet, az lesz a kihívás, az újabbon már volt 11-es, de nem frissült, mert kiszűrték, így visszatelepítettem rá a 10-est.
    Jó játék ez, el leszek vele egy darabig.
    De van olyan opció is, még kipróbálatlanul általam, hogy windows 10 LTSC.
    https://www.trishtech.com/2025/02/what-is-windows-10-ltsc-how-to-download-install-it/

• az a lecsupaszított win 10, még microsoft áruház sincs benne, a hétköznapi embereknek ez nem ajánlott :D kivéve @Refleksz -et ő nem hétköznapi és ki fogja próbálni :D

• Mondjuk én nem is használom az áruházat, fiók nélkül ugye...mert azt csak azzal lehet.

• win 10-ben be lehet lépni az áruházba anélkül hogy mindenbe belépne a rendszer a microsoft fiókkal magyarán csak az áruházba lép be, vagy más szolgáltatásba is be lehet anélkül hogy létrehozba egy online fiókot, gondolom ez a rész majd 11-ben nem fog így működni :D

• Oké, nem volt rá szükségem, de köszi akkor.

Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.