Világszerte érinti a felhasználókat egy probléma a Galaxy S10 és Galaxy S10 Plus Note készülékekkel kapcsolatban. A SmartThings Framework frissítését követően a készülékek tönkrementek, illetve egy elkerülhetetlen újraindítási hurokba kerültek.
A probléma október 2-án kezdődött, amikor a Samsung kiadta a frissítést. A felhasználók a közösségi portálokon próbáltak megoldást találni az ügyben. A posztokból kiderül, hogy a készülékek szinte azonnal problémát jeleztek.
Tegnapelőtt visszakaptam a Face fiókomat volt öröm mámor minden
Tegnap jött a friss gyönyörű fiókomba egy felkérés MP-töl hogy kövessem .lájkoljam
meg minden ...nem tettem kikapcs ...
A nejem vettem fel a fiókba és egy régi munkatársam és csatlakoztam végre a https://linuxmint.hu/ face oldalhoz ,semmi mást nem tettem BECSSZÓRA
csupán nem csatlakozam MP társulatához
1992. március 6-án kezdte el fertőzni a számítógépeket a hírhedt Michelangelo vírus, amely nevét onnan kapta, hogy március 6-án, az olasz reneszánsz mester Michelangelo születésnapján aktiválódott. (Micsoda frász volt )
" alt="" title="" />
1992 elején a média napokon keresztül egy közelgő digitális katasztrófát jósolt március 6-ára. Az egyik legismertebb vírusvédelmi szakember, John McAfee azt állította, hogy akár ötmillió számítógépet is tönkretehet a Michelangelo-vírus.
@Refleksz McAfee egy balfék volt mindig is, akkor is azzal foglalkozott, hogy a vírusírtóját népszerűsítse, azon se csodálkoznék ha ő készített volna vírust amit a csodás vírusírtója nyilván elintéz
Az Ungoogled Chromium a Google Chromium, a Google webes szolgáltatásaitól való függőség nélkül.
Ezen kívül tartalmaz néhány, az adatvédelmet, az ellenőrzést és az átláthatóságot javító finomítást is
(amelyek közül szinte mindegyik manuális aktiválást vagy engedélyezést igényel).
Az Ungoogled Chromium a lehető legjobban megőrzi az alapértelmezett Chromium-élményt
. Ellentétben más Chromium forkokkal, amelyeknek saját elképzeléseik vannak a
webböngészőről, az Ungoogled Chromium lényegében a Chromium drop-in cseréje.
A Google-fiókba való bejelentkezés nélkül a Chromium elég jól teljesít a
biztonság és az adatvédelem szempontjából. A Chromium azonban továbbra is függ a Google
webes szolgáltatásaitól és bináris programjaitól. Ezen kívül a Google úgy tervezte a Chromiumot, hogy egyszerű
és intuitív legyen a felhasználók számára, ami azt jelenti, hogy kompromisszumot kötnek az átláthatóság és a
belső műveletek irányítása terén.
Az Ungoogled Chromium a következő módon kezeli ezeket a problémákat:
A böngésző
építése és futtatása során a
A Google webes szolgáltatásaira jellemző összes kód eltávolítása
Az előre elkészített binárisok minden használatának eltávolítása a forráskódból, és a
helyettesítésük a felhasználó által biztosított alternatívákkal, ha lehetséges
Az ellenőrzést és átláthatóságot gátló funkciók letiltása, és az ezeket elősegítő
funkciók hozzáadása vagy módosítása (ezek a változások szinte mindig
kézi aktiválást vagy engedélyezést igényelnek)
Ezeket a funkciókat konfigurációs zászlók, javítások és egyéni
szkriptek formájában valósítják meg.
@benassy
Windowsra van ?meg tudod nézni?
körbevesz az ubuntu meg a linux mint
Amerika döntésre jutott: szétverné a Google birodalmat
Az amerikai igazságügyi minisztérium egy bírót arra szólított fel a Google ellen folyó trösztellenes per részeként, hogy a Chrome böngészővel kezdve verje szét a tech-óriás birodalmát.
2025. április 22. kedd, 22:41
Világszerte érinti a felhasználókat egy probléma a Galaxy S10 és Galaxy S10 Plus Note készülékekkel kapcsolatban. A SmartThings Framework frissítését követően a készülékek tönkrementek, illetve egy elkerülhetetlen újraindítási hurokba kerültek.
A probléma október 2-án kezdődött, amikor a Samsung kiadta a frissítést. A felhasználók a közösségi portálokon próbáltak megoldást találni az ügyben. A posztokból kiderül, hogy a készülékek szinte azonnal problémát jeleztek.
Itt:
https://www.samsung.com/hu/support/mobile-devices/how-to-troubleshoot-software-update-issues/
Tegnapelőtt visszakaptam a Face fiókomat volt öröm
mámor minden
Tegnap jött a friss gyönyörű fiókomba egy felkérés MP-töl hogy kövessem .lájkoljam
meg minden ...nem tettem kikapcs ...
A nejem vettem fel a fiókba és egy régi munkatársam és csatlakoztam végre a
https://linuxmint.hu/ face oldalhoz ,semmi mást nem tettem BECSSZÓRA
csupán nem csatlakozam MP társulatához
Most végre újra be akartam lépni ,ez fogadott
ezt a fiókod valószínűleg hackerek felhasználták valami csúnya dolgokra , inkább engedd el mert több károd lehet belőle mint hasznod
@benassy
Ennek annyi bezony
1992. március 6-án kezdte el fertőzni a számítógépeket a hírhedt Michelangelo vírus, amely nevét onnan kapta, hogy március 6-án, az olasz reneszánsz mester Michelangelo születésnapján aktiválódott. (Micsoda frász volt
)
1992 elején a média napokon keresztül egy közelgő digitális katasztrófát jósolt március 6-ára. Az egyik legismertebb vírusvédelmi szakember, John McAfee azt állította, hogy akár ötmillió számítógépet is tönkretehet a Michelangelo-vírus.
@Refleksz McAfee egy balfék volt mindig is, akkor is azzal foglalkozott, hogy a vírusírtóját népszerűsítse, azon se csodálkoznék ha ő készített volna vírust amit a csodás vírusírtója nyilván elintéz
Többen is feljelentették TV2-t a Hunyadi miatt
https://femcafe.hu/cikkek/sztarok/hunyadi-tv2-felhaborodas-feljelentes-leszbikus-szexjelenetek
Szerintem nem normális az emberiség 95%
Lázadás hogy nincsenek benne melegek ? (van?még nem láttam! )
Nem lehet vonulni nem lehet Hunyadi? (bosszú?)
"Manapság az ember intelligens és depressziós, vagy boldog és hülye” – írta Popper Péter.
Pisti véleménye a bunkó pénzesekről
Chrome OS FLEX - Van élet a Win 10 után gyengébb gépeken? - Határozottan igen!
@Refleksz Pisti véleménye nem semmi
a chrome os flex meg elég gyorsnak tűnik, fel is raktad?
@benassy

Nincs már annyi gépem nincs hova felrakni ,majd lomtalanításkor
Szerintem a Linux Mint már olyan mint Win és elég neki egy gyors:
Silicon Power Ace A55 128GB SATA SSD

" alt="" title="" />
@benassy
" alt="" title="" />
honlap: https://github.com/ungoogled-software/ungoogled-chromium
Az Ungoogled Chromium a Google Chromium, a Google webes szolgáltatásaitól való függőség nélkül.
Ezen kívül tartalmaz néhány, az adatvédelmet, az ellenőrzést és az átláthatóságot javító finomítást is
(amelyek közül szinte mindegyik manuális aktiválást vagy engedélyezést igényel).
Az Ungoogled Chromium a lehető legjobban megőrzi az alapértelmezett Chromium-élményt
. Ellentétben más Chromium forkokkal, amelyeknek saját elképzeléseik vannak a
webböngészőről, az Ungoogled Chromium lényegében a Chromium drop-in cseréje.
A Google-fiókba való bejelentkezés nélkül a Chromium elég jól teljesít a
biztonság és az adatvédelem szempontjából. A Chromium azonban továbbra is függ a Google
webes szolgáltatásaitól és bináris programjaitól. Ezen kívül a Google úgy tervezte a Chromiumot, hogy egyszerű
és intuitív legyen a felhasználók számára, ami azt jelenti, hogy kompromisszumot kötnek az átláthatóság és a
belső műveletek irányítása terén.
Az Ungoogled Chromium a következő módon kezeli ezeket a problémákat:
építése és futtatása során a
helyettesítésük a felhasználó által biztosított alternatívákkal, ha lehetséges
funkciók hozzáadása vagy módosítása (ezek a változások szinte mindig
kézi aktiválást vagy engedélyezést igényelnek)
Ezeket a funkciókat konfigurációs zászlók, javítások és egyéni
szkriptek formájában valósítják meg.
Translated with DeepL.com (free version)
@Refleksz ez érdekes, nem egy rossz ötlet
@benassy

Windowsra van ?meg tudod nézni?
körbevesz az ubuntu meg a linux mint
Amerika döntésre jutott: szétverné a Google birodalmat
Az amerikai igazságügyi minisztérium egy bírót arra szólított fel a Google ellen folyó trösztellenes per részeként, hogy a Chrome böngészővel kezdve verje szét a tech-óriás birodalmát.
2025. április 22. kedd, 22:41
@Refleksz igen van úgy tűnik
https://ungoogled-software.github.io/ungoogled-chromium-binaries/
@benassy
Valamelyik Linuxon kipróbálom
Ok szupper :-) Egyelőre óvatosan kell küzdnem
Várom a használt (új) Win11-l DELL laptopom azon nem kisérletezem
https://www.hasznaltlaptopszerviz.hu/product/dell-latitude14-7480
dell ami mindig kell
@Refleksz