Üdvözöllek, Idegen!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!

Egy év magány - Ki vagy COVID ?

1789101113»

• Világszerte érinti a felhasználókat egy probléma a Galaxy S10 és Galaxy S10 Plus Note készülékekkel kapcsolatban. A SmartThings Framework frissítését követően a készülékek tönkrementek, illetve egy elkerülhetetlen újraindítási hurokba kerültek.

A probléma október 2-án kezdődött, amikor a Samsung kiadta a frissítést. A felhasználók a közösségi portálokon próbáltak megoldást találni az ügyben. A posztokból kiderül, hogy a készülékek szinte azonnal problémát jeleztek.

Itt:
    https://www.samsung.com/hu/support/mobile-devices/how-to-troubleshoot-software-update-issues/

• szerkesztette ezt: 2024 December

Tegnapelőtt visszakaptam a Face fiókomat volt öröm :) mámor minden
    Tegnap jött a friss gyönyörű fiókomba egy felkérés MP-töl hogy kövessem .lájkoljam
    meg minden ...nem tettem kikapcs ...
    A nejem vettem fel a fiókba és egy régi munkatársam és csatlakoztam végre a
    https://linuxmint.hu/ face oldalhoz ,semmi mást nem tettem BECSSZÓRA
    csupán nem csatlakozam MP társulatához

Most végre újra be akartam lépni ,ez fogadott

imagefacebook" alt="" title="" />

• szerkesztette ezt: 2024 December

ezt a fiókod valószínűleg hackerek felhasználták valami csúnya dolgokra , inkább engedd el mert több károd lehet belőle mint hasznod :D

• @benassy
    Ennek annyi bezony :)

• szerkesztette ezt: March 8

1992. március 6-án kezdte el fertőzni a számítógépeket a hírhedt Michelangelo vírus, amely nevét onnan kapta, hogy március 6-án, az olasz reneszánsz mester Michelangelo születésnapján aktiválódott. (Micsoda frász volt :smiley: )

imagemikel-andzsell" alt="" title="" />
    1992 elején a média napokon keresztül egy közelgő digitális katasztrófát jósolt március 6-ára. Az egyik legismertebb vírusvédelmi szakember, John McAfee azt állította, hogy akár ötmillió számítógépet is tönkretehet a Michelangelo-vírus.

• @Refleksz McAfee egy balfék volt mindig is, akkor is azzal foglalkozott, hogy a vírusírtóját népszerűsítse, azon se csodálkoznék ha ő készített volna vírust amit a csodás vírusírtója nyilván elintéz :D

• szerkesztette ezt: March 19

Többen is feljelentették TV2-t a Hunyadi miatt :D

https://femcafe.hu/cikkek/sztarok/hunyadi-tv2-felhaborodas-feljelentes-leszbikus-szexjelenetek

Szerintem nem normális az emberiség 95%

Lázadás hogy nincsenek benne melegek ? (van?még nem láttam! )

Nem lehet vonulni nem lehet Hunyadi? (bosszú?)

"Manapság az ember intelligens és depressziós, vagy boldog és hülye” – írta Popper Péter.

• Pisti véleménye a bunkó pénzesekről

• Chrome OS FLEX - Van élet a Win 10 után gyengébb gépeken? - Határozottan igen!

• @Refleksz Pisti véleménye nem semmi :D a chrome os flex meg elég gyorsnak tűnik, fel is raktad?

• szerkesztette ezt: April 10

@benassy :smiley:
    Nincs már annyi gépem nincs hova felrakni ,majd lomtalanításkor :)

Szerintem a Linux Mint már olyan mint Win és elég neki egy gyors:

Silicon Power Ace A55 128GB SATA SSD
    imagessd" alt="" title="" />

• szerkesztette ezt: April 26

@benassy imageK-perny-k-p-2025-04-26-11-18-12" alt="" title="" />
    honlap: https://github.com/ungoogled-software/ungoogled-chromium

Az Ungoogled Chromium a Google Chromium, a Google webes szolgáltatásaitól való függőség nélkül.

Ezen kívül tartalmaz néhány, az adatvédelmet, az ellenőrzést és az átláthatóságot javító finomítást is
    (amelyek közül szinte mindegyik manuális aktiválást vagy engedélyezést igényel).

Az Ungoogled Chromium a lehető legjobban megőrzi az alapértelmezett Chromium-élményt
    . Ellentétben más Chromium forkokkal, amelyeknek saját elképzeléseik vannak a
    webböngészőről, az Ungoogled Chromium lényegében a Chromium drop-in cseréje.

A Google-fiókba való bejelentkezés nélkül a Chromium elég jól teljesít a
    biztonság és az adatvédelem szempontjából. A Chromium azonban továbbra is függ a Google
    webes szolgáltatásaitól és bináris programjaitól. Ezen kívül a Google úgy tervezte a Chromiumot, hogy egyszerű
    és intuitív legyen a felhasználók számára, ami azt jelenti, hogy kompromisszumot kötnek az átláthatóság és a
    belső műveletek irányítása terén.

Az Ungoogled Chromium a következő módon kezeli ezeket a problémákat:

• A böngésző
      építése és futtatása során a
      • A Google webes szolgáltatásaira jellemző összes kód eltávolítása
      • Az előre elkészített binárisok minden használatának eltávolítása a forráskódból, és a
        helyettesítésük a felhasználó által biztosított alternatívákkal, ha lehetséges
      • Az ellenőrzést és átláthatóságot gátló funkciók letiltása, és az ezeket elősegítő
        funkciók hozzáadása vagy módosítása (ezek a változások szinte mindig
        kézi aktiválást vagy engedélyezést igényelnek)

Ezeket a funkciókat konfigurációs zászlók, javítások és egyéni
    szkriptek formájában valósítják meg.

Translated with DeepL.com (free version)

• @Refleksz ez érdekes, nem egy rossz ötlet :D

@benassy
    Windowsra van ?meg tudod nézni? :smile:
    körbevesz az ubuntu meg a linux mint :smiley:

Amerika döntésre jutott: szétverné a Google birodalmat

Az amerikai igazságügyi minisztérium egy bírót arra szólított fel a Google ellen folyó trösztellenes per részeként, hogy a Chrome böngészővel kezdve verje szét a tech-óriás birodalmát.
    2025. április 22. kedd, 22:41

@benassy
    Ok szupper :-) Egyelőre óvatosan kell küzdnem :smiley: Valamelyik Linuxon kipróbálom

Várom a használt (új) Win11-l DELL laptopom azon nem kisérletezem
    https://www.hasznaltlaptopszerviz.hu/product/dell-latitude14-7480

• dell ami mindig kell :D @Refleksz

Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.