Az én hősöm nevű brit sorozat részeit keresem
Annak idején a Comedy Centralon vetítették
Utána itt is láttam a sorozatbaráton,most újra megnéztem volna,de eltűnt
Sziasztok! Egy csipetnyi bűvölet szinkronos linkjei eltűntek,ha lehetséges lenne pótolni és vkinek lenne rá ideje annak a kislányaim nagyon örülnének. Köszönjük szépen!
@grimanyo, az első évadot töltöm magyarul, a másodikat jó esetben angol felirattal tudom-ez még nem biztos, a harmadik szintén magyar szinkronnal van. Elkezdtem tölteni...
A 2. évadnál a YouTube-os epizódoknál ki lehet választani az automatikus fordítást magyarra, akkor kb értehető lesz a sorozat, már amennyire a YouTube automatikus fordítása az lehet. A 2/1-es rész hozzászólásánál részletesen leírtam hogyan.
Kedves Mindenki! Az 5 évados "A földönkívüli rancs" (Skinwalker Ranch) linkjei a 4. évad 11. részétől törlődtek, ha jól láttam, végig. Ha valakinek lenne rá ideje és kapacitása, legyen kedves pótolni, nagy örömet okozna vele. Előre is hálásan köszönöm!
Az első két évadot megtaláltam magyar szinkronnal. Hamarosan felteszem.
A többi részt angol szinkronnal
@Mamilton66

https://www.sorozatbarat.club/video/series/180/Az_en_hosom_online_sorozat/06_evad
Az első 2 évad pótolható de az is hiányosan így semmi ételme hiszen 6 évados
math formula maker
Sziasztok! Egy csipetnyi bűvölet szinkronos linkjei eltűntek,ha lehetséges lenne pótolni és vkinek lenne rá ideje annak a kislányaim nagyon örülnének. Köszönjük szépen!
@grimanyo, az első évadot töltöm magyarul, a másodikat jó esetben angol felirattal tudom-ez még nem biztos, a harmadik szintén magyar szinkronnal van. Elkezdtem tölteni...
A 2. évadnál a YouTube-os epizódoknál ki lehet választani az automatikus fordítást magyarra, akkor kb értehető lesz a sorozat, már amennyire a YouTube automatikus fordítása az lehet. A 2/1-es rész hozzászólásánál részletesen leírtam hogyan.
Kedves Mindenki! Az 5 évados "A földönkívüli rancs" (Skinwalker Ranch) linkjei a 4. évad 11. részétől törlődtek, ha jól láttam, végig.
Ha valakinek lenne rá ideje és kapacitása, legyen kedves pótolni, nagy örömet okozna vele. Előre is hálásan köszönöm!